stichting Samen voor Gezondheid van Vrouwen

Conferentie
“geweld vs rechten van het kind”
23-11-2016

 

sprekers van deze dag:
Joyce Brummelmans – Defence for children
Ellen Walhout – European Anti-Poverty network-Nederland
Hans Kokhuis
Aram Hasan

 

Geweld vs rechten van het kind

Decennia zijn verstreken sinds de “leiders” van de wereldlanden in de VN hebben besloten om de rechten van het kind te garanderen, alsmede geweld tegen vrouwen uit te bannen. Helaas zijn die doelen nog lang niet bereikt en worden nog steeds massaal met voeten getreden, onder andere door oorlog en armoede.

Stichting Samen voor Gezondheid van Vrouwen (SGV) roept alle organisaties en individuen die zich inzetten voor de rechten van het kind en stoppen van geweld tegen vrouwen en kinderen op, om deel te nemen aan de conferenties die SGV organiseert.
We hebben elkaar nodig om samen bij te dragen aan de bestrijding en beëindiging van deze problematiek. De opzet van de conferentie is om gezamenlijk ideeën te vinden die tot oplossingen kunnen leiden.

Hans Kokhuis

Hans Kokhuis (1947) is werkzaam als docent bij de studierichting Technische Bedrijfskunde bij Fontys Hogescholen, Eindhoven. Hij heeft Engels gestudeerd en zich verdiept in de psychologie van creativiteit. Hij ontwikkelt en verzorgt trainingen en workshops voor het bedrijfsleven, docenten, studenten en afgestudeerden (post-HBO) op het gebied van creativiteit, leren leren, innovatie, veranderingsmanagement.

Klik hier om de presentatie van Hans Kokhuis te bekijken

Ellen Walhout

European Anti-Poverty network-Nederland

Joyce Brummelmans

Rechten van het kind en kinderarmoede, jurist en project coördinator bij  Defence for children

Aram Hasan Psychiater bij Trauma psychotherapeut CO-Team

Obstakels in de diagnostiek en de behandeling bij allochtonen & vluchteling

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten?